top of page

Training

Trainen is investeren, veranderen en verbeteren.

Ik maak in mijn trainingen medewerkers bewust van hun gedrag en verantwoordelijkheid en zet ze in hun kracht. Het gaat erom medewerkers te laten doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier aan beleven.

 

De training, gebaseerd op krijgskunsten, is uniek en doeltreffend.

 

Alle trainingen zijn doelgericht en inhoudelijk sterk. Ik houd me binnen verschillende grote organisaties bezig met cultuur- en leiderschapstrajecten. Het betreft organisatievraagstukken waarbij men, aan de hand van thema's, bewust wordt gemaakt van gedrag. De vraag "Wat ga jij anders doen?", staat hierbij centraal.

 

Ik verzorg voor afdelingen van diverse organisaties (waaronder De Nederlandsche Bank en diverse Gemeentes) trainingen op het gebied van stressreductie en vergroten van de focus. Hierbij maak ik gebruik van coaching in combinatie met mindfulness. Tevens werk ik samen met React op het gebied van agressiemanagement (www.agressiemanagement.nl)

 

De combinatie van trainen en coachen is het meest effectief. Een individueel coachingtraject is een logisch vervolg op de training. Fysieke oefeningen maken altijd onderdeel uit van het programma. Alle trainingen zijn maatwerk. Offerte op aanvraag.

Coaching

Wat we doen toont in grote mate wie we zijn!

Ik coach altijd vanuit verbinding en heb hierin een veelzijdige stijl ontwikkeld; helder en respectvol, to the point en met beide voeten aan de grond. Ik koppel graag mijn intuïtie aan mijn ratio en analytisch vermogen en heb het geduld om te luisteren en geleidelijk aan tot de kern te komen.

 

Ik heb ervaring met coachen op persoonlijkheidskenmerken, gezondheid en lifestyle, balans tussen leven en werk en het coachen van zowel managers als medewerkers. In de sessies wordt aandacht geschonken aan iemands passie, talent, drijfveren, houding en gedrag (zowel eigen gedrag als dat van anderen). Ook staat het maken van keuzes hoog genoteerd.

 

Wie ervoor kiest om gezonder te leven kan met mij aan de bak. Mijn jarenlange ervaring op het gebied van coaching, voeding en beweging zijn een ideale combinatie om 'gezonder leven' echt concreet vorm te geven. Ik ben daarin niet altijd even gemakkelijk. De effecten zijn wel groot!

 

Interactief, spiegelend en soms confronterend. Coaching is een bijzondere vorm van communicatie. De gesprekken vinden plaats in een prettige ruimte of buiten, wandelend. Ze kunnen op elk gewenst tijdstip (ook in de weekenden) plaatsvinden. Vooraf vindt een intake plaats en worden coachingdoelen geformuleerd in een coachingcontract. Coaching is altijd maatwerk.

 

Ik maak geregeld gebruik van een meetinstrument dat persoonlijkheidskenmerken en kwaliteiten zichtbaar maakt. Deze metingen worden gedaan door L&D Support (www.ldsupport.nl). Ik ben gecertificeerd om de rapporten, die uit de meting voortkomen, te analyseren en toe te lichten.

bottom of page